ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λιβαδειά: Έπαιζαν πόκερ σε παράνομη λέσχη – Δέκα συλλήψεις

Λιβαδειά: Έπαιζαν πόκερ σε παράνομη λέσχη – Δέκα συλλήψεις

Αστυνομικοί εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/1/2015) σε ημιυπόγειο χώρο πολυκατοικίας σε περιοχή της Λιβαδειάς, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην οποία διεξάγονταν παιχνίδια με χαρτιά.

Συνελήφθησαν, σύμφωνα με το lamiastar.gr, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά δέκα άτομα και συγκεκριμένα ένας 48χρονος Έλληνας, ως ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αίθουσας και διοργανωτής του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, καθώς και εννέα συνολικά παίκτες. Από αυτούς, οι έξι Έλληνες, ηλικίας 60, 47, 43, 36, 28 και 23 ετών και οι άλλοι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 46, 31 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Η διεξαγωγή του παιχνιδιού συνοδευόταν από στοιχήματα και την απόδοση κερδών στους παίκτες και στο διοργανωτή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Δώδεκα τράπουλες. περισσότερες από 3.000 μάρκες, διαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων, το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ, δύο τροχήλατες μεταλλικές βαλίτσες, δύο μαύρα κουτιά με οπή, δώδεκα πλαστικές θήκες (stand), επτά ζάρια, τριάντα έξι πλαστικές κάρτες, διαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων.

Επιπλέον, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Σχετικές ειδήσεις