ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δράμα: 28χρονη εξαπάτησε ιερέα

Δράμα: 28χρονη εξαπάτησε ιερέα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, μια απάτη και μια απόπειρα σε βάρος ιερέα, σε χωριό της Δράμας, που διαπράχθηκαν την 25/11/2014 και 18/1/2015 αντίστοιχα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 28χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, η δράστιδα, την 25/11/2014, επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 73χρονο ιερέα, σε χωριό της Δράμας και προφασιζόμενη σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και πρόβλημα υγείας του συζύγου της, κατάφερε να τον εξαπατήσει, πείθοντάς τον να καταθέσει, την επόμενη μέρα, σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

Ακολούθως, την 18/1/2015, η 28χρονη επικοινώνησε για δεύτερη φορά με τον 73χρονο και προσπάθησε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, να τον εξαπατήσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον η πράξη της έγινε αντιληπτή από αυτόν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις