ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού

Συνελήφθη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού

Ένας ακόμη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού συνελήφθη, χθες, Τετάρτη (21/01/2015) από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, με την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε κλέψει από το Γαλάτσι το βαν που είχαν εντοπίσει οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στο όρος Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 23χρονος συνελήφθη μπροστά στο σπίτι του, ενώ όπως υποστηρίζεται το κλεμμένο βαν θα χρησιμοποιείτο στο χτύπημα που ετοίμαζαν στον Κορυδαλλό ως μέσο διαφυγής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, εκτιμάται ότι θα ήταν ο οδηγός της ομάδας που θα πραγματοποιούσε τη σχεδιαζόμενη επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος κατηγορείται ότι είχε κλέψει το ΙΧ φορτηγό, που είχε βρεθεί στο Αιγάλεω μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ειδικό εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της ημέρας απο την ΕΛΑΣ

Σχετικές ειδήσεις