ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις σε καφενείο στην Πέλλα για «φρουτάκια»

Συλλήψεις σε καφενείο στην Πέλλα για «φρουτάκια»

Αιφνιδιαστική επιχείρηση πραγματοποίησαν αστυνομικοί τοπ μεσημέρι της Παρασκευής (30/1/2015) κατά την οποία εντοπίστηκε καφενείο στην Αριδαία Πέλλας, που διεξάγονταν «φρουτάκια».

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν συνολικά 1 αλλοδαπή και 6 ακόμη άτομα, ηλικίας από 31 έως 70 ετών, εκ των οποίων η 31χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και 6 παίκτες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 85χρονης η οποία απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, διαπιστώθηκε η 31χρονη, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία συνολικά 24 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους 6 εκ των οποίων διενεργούνταν το παράνομο παχνίδι «φρουτάκια», από ισάριθμους θαμώνες.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι 2 εκ των οποίων λειτουργούσαν ως «εξυπηρετητές» (server), καθώς και το χρηματικό ποσό των 228,60 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Σχετικές ειδήσεις