ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εύβοια: Οικιακή βοηθός καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό

Εύβοια: Οικιακή βοηθός καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό

Το θύμα είχε μόλις αρχίσει να εργάζεται ως οικιακή βοηθός της μητέρας του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος την κατηγόρησε για κλοπή.

Η 50χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε ότι στο βράδυ της 29ης Ιανουαρίου, επισκέφτηκε το σπίτι της 80χρονης στην Ιστιαία ο γιος της, ο οποίος άρχισε να την κατηγορεί ότι αφαίρεσε 900 ευρώ.

Η γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες κι ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, με την 50χρονη να ζητά τη συνδρομή της Αστυνομίας. Ο 55χρονος έφυγε από το σπίτι για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τη σύζυγό του και δύο φίλους του.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, οι τρεις άντρες την οδήγησαν σε ένα δωμάτιο κι άρχισαν να την χτυπούν στο πρόσωπο, την απείλησαν με αναμμένο τσιγάρο και της έδεσαν ένα μαντήλι στο λαιμό.

Στη συνέχεια την έδεσαν χειροπόδαρα και την οδήγησαν στην παραλιακή περιοχή Τσοκαΐτη. Εκεί πανικόβλητη η γυναίκα, αναγκάστηκε να πει ότι είχε πάρει τα χρήματα και υποσχέθηκε να τα επιστρέψει, για να την αφήσουν ελεύθερη.

Τελικά οι άντρες την εγκατέλειψαν λίγο μετά και το θύμα διανυκτέρευσε σε φιλικό σπίτι, πριν επισκεφθεί την επομένη, το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Εργαζόμενοι στο Κέντρο, κάλεσαν την Αστυνομία, ακολούθησε μήνυση και σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος προφυλακίστηκε και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: evianews.com

Σχετικές ειδήσεις