ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μυστήριο με τη δολοφονία του 30χρονου από τη Γαστούνη

Μυστήριο με τη δολοφονία του 30χρονου από τη Γαστούνη

Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία ενός 30χρονου από την περιοχή της Γαστούνης, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, στην Αθήνα, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος 30χρονος εντοπίσθηκε το βράδυ της Τετάρτης, δίπλα στη μάντρα του παλιού νεκροταφείου Αχαρνών, στην οδό Αγίου Διονυσίου, ενώ αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είδε το πτώμα στη μάντρα που συνορεύει με την πίσω πλευρά του νεκροταφείου και ειδοποίησε την άμεσο δράση.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις κι όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση ιατροδικαστή το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του χωρίς κανείς να μπορεί να απαντήσει στα αίτια της άγριας δολοφονίας.

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς από την έρευνα διαπιστώθηκε πως το πορτοφόλι του άτυχου νεαρού έλειπε κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η αναγνώρισή του από τις αρχές.

Ο άτυχος 30χρονος, καταγόταν από την περιοχή της Γαστούνης και η κηδεία του έγινε το πρωί του Σαββάτου (07/02) μέσα σε κλίμα οδύνης. Αξίζει να σημειωθεί πως την προανάκριση έχει αναλάβει η Δ.Α.Α. ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της άγριας δολοφονίας.

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικές ειδήσεις