ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Αταλάντη

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Αταλάντη

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της ηλικιωμένη στην Αταλάντη.

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο κρεβάτι της στο χωριό Έξαρχος, σκεπασμένη με κουβέρτα και χωρίς ρούχα από τη μέση και κάτω.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 79χρονη πέθανε από ασφυξία καθώς βρέθηκε στο στόμα της χαρτί το οποίο εμπόδιζε την αναπνοή της Επίσης το σώμα της έφερε σημάδια και μελανιές που δείχνουν ότι υπήρξε κακοποίηση.

Μαζί με την άτυχη γυναίκα, έμενε ο 49χρονος γιος της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δήλωσε ότι είχε σκεπάσει τη μητέρα του με κουβέρτα πριν πάει για ύπνο και ότι εκείνη πέθανε από παθολογικά αίτια.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημες ανακοινώσεις, πληροφορίες όμως θέλουν να εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για τον 49χρονο καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι πιθανόν να είναι ο δράστης.

Το τραγικότερο όμως είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες των συγχωριανών του θύματος, το 2002 ο μεγαλύτερος γιος της 79χρονης –ο οποίος επίσης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- είχε σκοτώσει με καραμπίνα τον πατέρα του και βρίσκεται κλεισμένος σε ίδρυμα.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικές ειδήσεις