ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βούλγαροι κρατούσαν με τη βία και εξέδιδαν συμπατριώτισσά τους

Βούλγαροι κρατούσαν με τη βία και εξέδιδαν συμπατριώτισσά τους

Νεαρή Βουλγάρα κατήγγειλε ότι συμπατριώτες της την κρατούσαν με την απειλή βίας και την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με τρίτους έναντι χρημάτων, στον Πύργο Τριφυλίας.

Μαρτυρικές ώρες πέρασε 20χρονη Βουλγάρα στα χέρια δύο συμπατριωτών της οι οποίοι αφού της υποσχέθηκαν εργασία την έφεραν στην Ελλάδα και την εξέδιδαν επί πληρωμή.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το πρωί της Πέμπτης (19/02/2015) όταν ένας 22χρονος Βούλγαρος και μια 43χρονη ομοεθνής του, οδήγησαν την κοπέλα στο σπίτι ενός 74χρονου και την υποχρέωσαν υπό την απειλή βίας να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η 20χρονη εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή που οι συμπατριώτες της δεν πρόσεχαν και κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι και να ζητήσει βοήθεια.

Αστυνομικοί του τμήματος Γαργαλιάνων εντόπισαν τους δράστες και συνέλαβαν τόσο τους δύο Βούλγαρους όσο και τον 74χρονο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι Βούλγαροι είχαν φέρει την 20χρονη στην Ελλάδα στις 16 Φεβρουαρίου, υποσχόμενοι ότι θα της έβρισκαν δουλειά και κατόπιν άρχισαν –με χρήση βίας και απειλές- να την αναγκάζουν να συνευρίσκεται ερωτικά με αγνώστους έναντι αμοιβής αλλά και με τον 22χρονο.

Στην κατοχή της 43χρονης συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 600 ευρώ, χρήματα που προέρχονταν από την έκδοση της νεαρής.

Και οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Σχετικές ειδήσεις