ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που δολοφόνησαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα (photos)

Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που δολοφόνησαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα (photos)

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνη.

Οι δράστες γάζωσαν τον 47χρονο με περισσότερες από 40 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στο χωριό Κουβέλα στη Στυλίδα, χρησιμοποιώντας δύο όπλα, ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Οι δράστες παρακολουθούσαν εδώ και ημέρες τις κινήσεις του 47χρονου σωφρονιστικού, πατέρα δύο παιδιών και έτσι έστησαν την ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι της μητέρας του, που βρίσκεται σε ερημική περιοχή.

2249694

Ο αρχιφύλακας υπηρετούσε τα τελευταία πέντε χρόνια στο Δομοκό, όπου είχε μετατεθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού.

"Καθαρά" τα όπλα της δολοφονίας

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού «δείχνουν», σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το καλάσνικοφ και το εννιάρι πιστόλι τύπου glock δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια.

Καθαρά τα όπλα της δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Αυτό σημαίνει, όπως λένε οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο η δολοφονία να είναι έργο τρομοκρατών και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που σχεδίασαν έγκλειστοι αρχινονοί και εκτέλεσαν συνεργοί τους.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι αδίστακτοι δράστες οι οποίοι "γάζωσαν" από απόσταση μισού μέτρου με περισσότερες από 40 σφαίρες το τζιπ του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού στον οικισμό Κουβέλα Στυλίδας, ήταν πιθανότατα τρεις.

Πηγή φωτογραφίας: TVSTAR.GR

Ρoή Ειδήσεων