ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη μαιευτήρας - γυναικολόγος για «φακελάκι»

Συνελήφθη μαιευτήρας - γυναικολόγος για «φακελάκι»

Ποινική δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός 65χρονου ιατρού μαιευτήρα χειρουργού - γυναικολόγου που υπηρετεί στο μαιευτήριο «Έλενα», ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 65χρονος γιατρός απαίτησε από γυναίκα το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να την υποβάλει σε γυναικολογική επέμβαση στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Η καταγγέλλουσα, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, σήμερα (26/2/2015), παρέδωσε στον γυναικολόγο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι στη συνέχεια συνέλαβαν τον 65χρονο ιατρό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Παρασκευή (27/6/2015) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210–8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σχετικές ειδήσεις