ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βρέθηκαν οι διαδικτυακοί υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Έρχονται συλλήψεις

Βρέθηκαν οι διαδικτυακοί υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Έρχονται συλλήψεις

Τρεις φοιτητές οι οποίοι είχαν αναρτήσει σε blog, υβριστικά σχόλια σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε έφοδο στο σπίτι ενός από αυτούς.

Συλλήψεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών καθώς μετά από ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε τρία νεαρά άτομα ως τους υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, πρόκειται για φοιτητές, δύο εκ των οποίων είναι από την Αθήνα κι ένας από τη Μυτιλήνη.

Μάλιστα όπως μετέδωσε ο ANT1, στο σπίτι του φοιτητή στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης, εισέβαλαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που είχαν μεταβεί στο νησί για την υπόθεση και προχώρησαν σε κατασχέσεις.

Σχηματίστηκε η ανάλογη δικογραφία και τώρα αναμένεται να αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν οι αρχές στη σύλληψη του νεαρού φοιτητή.

Επίσης η Αστυνομία ερευνά την πιθανότητα να συνδέονται μεταξύ τους οι τρεις φοιτητές αλλά και τη σχέση που μπορεί να είχαν με τον άτυχο 20χρονο ή με συμφοιτητές του.

Σχετικές ειδήσεις