ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκαριστικό έγκλημα στο Βόλο: Ανήλικος «παρήγγειλε» τη δολοφονία πατέρα τριών παιδιών

Σοκαριστικό έγκλημα στο Βόλο: Ανήλικος «παρήγγειλε» τη δολοφονία πατέρα τριών παιδιών

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό ενός 17χρονου αθίγγανου κι ενός 30χρονου αλβανικής υπηκοότητας που μετά από καυγά παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 29χρονο, πατέρα τριών παιδιών.

Οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς γεγονότος που έλαβε χώρα στη συνοικία των Παλαιών του Βόλου τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, είναι σοκαριστικές.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 17χρονος ήταν αυτός που ζήτησε από τον 30χρονο να τον βοηθήσει να λύσει τη διαφορά που είχε με το θύμα.

Ο λόγος της διαφοράς τους; Η απαίτηση του θύματος από τον 17χρονο να σταματήσει να παρενοχλεί την αδερφή του.

Καθώς ο ανήλικος επέμενε, δεν άργησε η στιγμή του τσακωμού.

Τότε ο 17χρονος βγήκε από το μπαρ και κάλεσε ενισχύσεις, δύο αθίγγανους και τον 30χρονο Αλβανό, για να επιστρέψει σε αυτό και να συνεχίσει τον καυγά του με τον 29χρονο.

Τελικά αποχώρησε από το μαγαζί αλλά δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, αντίθετα περίμενε με την παρέα του μέσα σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Μόλις είδαν τον 29χρονο να βγαίνει από το μπαρ μαζί με την αδερφή του, ο 30χρονος που βρισκόταν στη θέση του οδηγού, επιτάχυνε και χτύπησε τον άτυχο άνδρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι τέσσερις εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σχετικές ειδήσεις