ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βύρωνας: Εντοπίστηκε διαμέρισμα με χιλιάδες προϊόντα παρεμπορίου (photos)

Βύρωνας: Εντοπίστηκε διαμέρισμα με χιλιάδες προϊόντα παρεμπορίου (photos)

Αστυνομικοί της Ομάδας Παρεμπορίου του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης της Αθήνας εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (13/5/2015) σε διαμέρισμα στον Βύρωνα μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης επώνυμων εταιρειών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, δύο Σενεγαλέζοι και ένας Σομαλός σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από το Τ.Α. Βύρωνα για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα και των Νόμων περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί σημάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, στον παραπάνω χώρο οι συλληφθέντες αποθήκευαν μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης (γυαλιά, πορτοφόλια, τσάντες, ρολόγια, φουλάρια, παπούτσια κλπ) που έφεραν εμπορικά σήματα διαφόρων επώνυμων εταιρειών και τα οποία στη συνέχεια διέθεταν στην αγορά. Μέρος αυτών απέστελλαν ταχυδρομικά με κιβώτια, σε άλλες χώρες.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -23.585- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων, γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού. Βρέθηκαν επίσης και είκοσι τρία ταχυδρομικά δελτία αποστολής προς χώρες του εξωτερικού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις