ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τα πέντε νέα στοιχεία που ψάχνει η Αστυνομία στην υπόθεση του μικρού Μπεν

Τα πέντε νέα στοιχεία που ψάχνει η Αστυνομία στην υπόθεση του μικρού Μπεν

Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν από τη Κω οι αστυνομικές αρχές Ελλάδας και Βρετανίας αρχίζουν νέο κύκλο ερευνών με νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

Τα τελευταία 24ωρα η βρετανική αστυνομία έχει συλλέξει πληροφορίες που ήρθαν στο φως μετά από την παρουσία της οικογένειας του εξαφανισμένου αγοριού και κλιμακίου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Νότιου Γιόρκσαϊρ, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, την Παρασκευή (15/05).

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", υπάρχουν πέντε περιπτώσεις - μαρτυρίες τις οποίες εξετάζουν ήδη οι βρετανοί αστυνομικοί σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις στην Ημαθία, και μια σε Λάρισα, Μαρμαρίδα Τουρκίας και Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία, αφορά μια φωτογραφία που στάλθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Πρόκειται για θολή, ασπρόμαυρη φωτογραφία ταυτότητας, η οποία έχει τραβηχτεί 10-15 χρόνια πριν και έχει επάνω ένα όνομα.

Ήδη πάντως, οι βρετανοί αστυνομικοί έχουν εξετάσει και αποκλείσει δύο άλλες περιπτώσεις όπου υπήρχε η υποψία ότι μπορεί να είχε εντοπιστεί το αγόρι.

Η πρώτη αφορά μια μαρτυρία στη Λάρισα αλλά αποδείχθηκε γρήγορα ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει σχέση με τον Μπεν ενώ η δεύτερη, με έναν νεαρό από την Πελοπόννησο που υποστήριζε ότι ήταν το εξαφανισμένο παιδί, προέκυψε ότι πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ DNA, το οποίο ήταν αρνητικό.

Σχετικές ειδήσεις