ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα πάθους στην Πάτρα: Έπνιξε στη μπανιέρα τη σύζυγό του γιατί τη ζήλευε

Έγκλημα πάθους στην Πάτρα: Έπνιξε στη μπανιέρα τη σύζυγό του γιατί τη ζήλευε

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, με σύζυγο να πνίγει με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του μέσα στη μπανιέρα και στη συνέχεια να κόβει τις φλέβες του.

Ο 45χρονος δράστης φέρεται -σύμφωνα με την Αστυνομία- να επιτέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (23/04) στη γυναίκα του, να την έδεσε και κατόπιν να την οδήγησε με τη βία στην μπάνιο του σπιτιού τους.

Εκεί έβαλε το κεφάλι της 48χρονης στη γεμάτη με νερό μπανιέρα και το κράτησε μέσα μέχρι εκείνη ν' αφήσει την τελευταία της πνοή.

Κατόπιν, τοποθέτησε το άψυχο σώμα της στο κρεβάτι και επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του με ξυράφι.

Γείτονες του ζευγαριού που υποψιάζονταν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινεσε αυτό το σπίτι, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία μόλις έφτασε στο διαμέρισμα, βρήκε αιμόφυρτο τον άντρα δίπλα στη νεκρή σύζυγό του.

Ο δράστης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν συνελήφθη ενώ πλέον κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών όπου και ανακρίνεται.

Πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου κάνουν λόγο για παθολογική ζήλια από τη μεριά του 45χρονου προς τη σύζυγό του, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει δηλώσει σε άτομα του περιβάλλοντός του πριν το συμβάν, ότι θα επιχειρήσει να της κάνει κακό.

Σχετικές ειδήσεις