ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στη Νέα Αγχίαλο

«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στη Νέα Αγχίαλο

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις τα καλάσνικοφ και τα πιστόλια που είχε βρει και κατάσχει η Αστυνομία, στο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου, κατά την επιχείρηση της Παρασκευής (29/05).

Αυτό προκύπτει από τη βαλλιστική εξέταση που έγινε στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής, στα τρία καλάσνικοφ και τα τέσσερα πιστόλια τα οποία βρέθηκαν στη διώροφη κατοικία στη Νέας Ακτής Παναγιάς της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο όπου κρύβονταν οι συλληφθέντες Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης αλλά και ο Σπύρος Δραβίλας που αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Εν τω μεταξύ οι Αρχές αναζητούν την πιθανή σύνδεση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ του Σπύρου Δραβίλα και της δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Μάκη Γκαλιμάνη.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προσπαθεί να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα καθώς προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης για τη δολοφονία του αρχιφύλακα εστάλη δύο 24ώρα μετά την αυτοκτονία του Δραβίλα στο κρησφύγετο της συμμορίας στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Σχετικές ειδήσεις