ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χειροπέδες σε ειδικευόμενο χειρουργό που ζήτησε «φακελάκι»

Χειροπέδες σε ειδικευόμενο χειρουργό που ζήτησε «φακελάκι»

Ο ειδικευόμενος χειρουργός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, κατηγορείται μεταξύ άλλων για παράβαση καθήκοντος και κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κόρη του θύματος και οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψη του 36χρονου χειρουργού, η γυναίκα είχε συνοδεύσει την 87χρονη μητέρα της στο νοσοκομείο, όπου την είχε εξετάσει ο συλληφθείς γιατρός, συστήνοντάς της συντηρητική θεραπεία.

Επίσης της είχε προτείνει να πραγματοποιήσει ο ίδιος αυτή τη θεραπεία με επισκέψεις στο σπίτι της. Ο γιατρός κατά τη δεύτερη επίσκεψη απαίτησε - όπως κατήγγειλε η γυναίκα- σαν αμοιβή 50 ευρώ ανά επίσκεψη και ακολούθως, συμφώνησε να πληρωθεί συνολικά με το ποσό των 300 ευρώ, κατά την έκτη επίσκεψη.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο σπίτι της 87χρονης ασθενούς, η κόρη της παρέδωσε στον γιατρό, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν στον 36χρονο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε το Σάββατο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις