ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τέσσερις συλλήψεις για λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων στην Αττική

Τέσσερις συλλήψεις για λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων στην Αττική

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και υπάλληλοι του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν επιχειρήσεις σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε Χαϊδάρι και Γέρακα, προχωρώντας στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων με την κατηγορία του λαθρεμπορίου υγρών καυσίμων.

Οι επιχειρήσεις έγιναν ταυτόχρονα σε δύο πρατήρια που βρίσκονται στο Χαϊδάρι και τον Γέρακα. Στο πρώτο, το οποίο δεν είχε άδεια λειτουργίας, βρέθηκε Δ.Χ. φορτηγό που ήταν φορτωμένο με 19.910 λίτρα πετρέλαιο κίνησης αλλά δεν είχε τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα. Επίσης στο σημείο εντοπίστηκαν καλά κρυμμένοι, δύο σωλήνες καυσίμων, οι οποίο κατέληγαν σε παράνομη δεξαμενή εντός του πρατηρίου.

Επί τόπου συνελήφθησαν ο 36χρονος υπεύθυνος του πρατηρίου και ο 31χρονος οδηγός του φορτηγού ενώ αναζητείται ο 29χρονος Ρουμάνος, εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο σε πρατήριο στο Γέρακα, βρέθηκε Δ.Χ. φορτωμένο με 11.998 λίτρα πετρελαίου κίνησης, τα οποία σύμφωνα με τα παραστατικά έγγραφα έπρεπε να παραδοθούν σε εικονικές διευθύνσεις αλλά μεταφορτώθηκαν παράνομα στο πρατήριο του Χαϊδαρίου.

Συνελήφθησαν ο 35χρονος υπεύθυνος του πρατηρίου και ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού. Όλοι οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις