ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ζητά να δει ψυχίατρο ο παιδοκτόνος αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του

Ζητά να δει ψυχίατρο ο παιδοκτόνος αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη ενός πατέρα από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος στραγγάλισε την ίδια του την κόρη... γιατί έκανε φασαρία στο σχολείο.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας των ΜΑΤ, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 7χρονη κόρη του, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου, ότι το έκανε γιατί το κοριτσάκι έκανε φασαρία στο σχολείο, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.

Μάλιστα, ο 47χρονος παιδοκτόνος ζητά να τον δει και ψυχίατρος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ( τον οποίο ο 47χρονος αποδέσμευσε λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του), ο παιδοκτόνος τον τελευταίο χρόνο είχε επισκεφθεί τρεις ιδιώτες ψυχιάτρους και είχε διαγνωστεί με μανιοκατάθλιψη.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Το φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουνίου στο διαμέρισμα της οδού Νεμέας στην Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ενώ την ώρα του εγκλήματος έλειπε η γυναίκα του και η μια του κόρη.

Ο 47χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης φέρεται, ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 7χρονη κόρη του, και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να ομολογήσει το έγκλημά του.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Ασφάλειας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 7χρονης, που όταν ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν και επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά της κατέρρευσε.

Σχετικές ειδήσεις