ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθησαν δύο Ρομά για αρπαγή ανήλικης και μαστροπεία

Συνελήφθησαν δύο Ρομά για αρπαγή ανήλικης και μαστροπεία

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7/2015) στο Χαϊδάρι, δύο Ρομά για αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, απλή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόκειται για μία 35χρονη γυναίκα και έναν 18χρονο άνδρα ενώ αναζητείται επιπλέον και ένας 25χρονος συνεργός τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 17/6/2015 μία 17χρονη ανήλικη, υπήκοος Αλβανίας, εγκατέλειψε αιφνιδίως την οικία της και έκτοτε αναζητείτο. Στις 7/7/2015, συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης, την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας, με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε και στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες, από την ημέρα που εξαφανίσθηκε η ανήλικη, της παρείχαν στέγη και τροφή γνωρίζοντας ότι είναι ανήλικη και έχει εγκαταλείψει την κατοικία της χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της. Επιπλέον η 35χρονη συλληφθείσα την εξέδιδε, σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, βρίσκοντας της τους πελάτες και αποκομίζοντας η ίδια ολόκληρο το χρηματικό ποσό που εισέπραττε η ανήλικη.

Πρόσθετα, η συλληφθείσα μαζί με τον αναζητούμενο 25χρονο σύντροφο της και την ανήλικη, προέβαιναν συστηματικά στην χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ορισμένες φορές της ασκούσαν και βία.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις