ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φλώρινα: Διακινητής ναρκωτικών πέταξε το... εμπόρευμα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του

Φλώρινα: Διακινητής ναρκωτικών πέταξε το... εμπόρευμα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του

Στα ίχνη ενός 31χρονου αλβανικής υπηκοότητας, βρίσκεται η Αστυνομία μετά τη σύλληψη του συνεργάτη του για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικων.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος συνέλαβαν σε περιοχή του νομού Φλωρίνης, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, έναν 40χρονο Αλβανό υπήκοο με την κατηγορία ότι επιχείρησε να μεταφέρει στην Ελλάδα περισσότερα από τέσσερα κιλά κατεργασμένης κάναβης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 40χρονου, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προπομπός, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά ναρκωτικών, από άλλο αυτοκίνητο το οποίο ακολουθούσε.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, πάτησε γκάζι και κατάφερε να διαφύγει, αφού όμως πρώτα πέταξε από το παράθυρο πέντε δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4.647 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα εγκαταλελειμμένο σε δασική περιοχή του νομού Γρεβενών, ενώ, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο οδηγός του ήταν 31χρονος, ομοεθνής του 40χρονου, ο οποίος αναζητείται.

Σχετικές ειδήσεις