ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φωκίδα: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ξενοδοχείο που ξεπερνά τα εβδομήντα χιλιάδες ευρώ

Φωκίδα: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ξενοδοχείο που ξεπερνά τα εβδομήντα χιλιάδες ευρώ

Εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, κλοπή σε ξενοδοχειακή μονάδα σε περιοχή της Φωκίδας και για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 57χρονου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ενός ακόμη 41χρονου, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από το προανακριτικό έργο, πραγματοποίησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι και σε αποθήκες του 57χρονου στη Ναύπακτο, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μηχανολογικό εξοπλισμό εστιατορίου, έπιπλα και μεγάλο αριθμό ειδών επαγγελματικής χρήσης, όπως πιάτα και ποτήρια, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

Επίσης, από την προανάκριση προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, ο 57χρονος από ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Φωκίδας, η οποία δεν λειτουργούσε, αφαίρεσε όλα τα προαναφερόμενα είδη.

Ακολούθως σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του 41χρονου στη Ναύπακτο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων αξίας 7.000 ευρώ τα οποία είχε προμηθευτεί από τον 57χρονο.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Μεσολογγίου.

Σχετικές ειδήσεις