ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος για απάτες σε ανυποψίαστους πολίτες

Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος για απάτες σε ανυποψίαστους πολίτες

Τέσσερις υποθέσεις απάτης και δύο ακόμη περιπτώσεις απόπειρας απάτης, σε βάρος έξι ατόμων εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, και σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 33χρονου.

Ειδικότερα, ύστερα από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, που διενεργήθηκε ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς προσποιούμενος υπάλληλο τροφοδοτικών εταιρειών, παρουσιαζόταν σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων και τους έπειθε να του καταβάλουν διάφορα οφειλόμενα χρηματικά ποσά, ως προς την τροφοδοτική εταιρεία. Σε άλλες περιπτώσεις παρέδιδε διάφορα αντικείμενα ισχυριζόμενος ότι άτομο που ήταν γνωστό σ΄αυτούς που τα παρέδιδε θα τα αγόραζε στη συνέχεια. Με τον τρόπο αυτό τους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία τους διαβεβαίωνε ότι θα τους καταβληθούν από τους φερόμενους ως αγοραστές.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου .