ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αττική: Συνελήφθησαν 4 άτομα με καταδικαστικές σε βάρος τους αποφάσεις

Αττική: Συνελήφθησαν 4 άτομα με καταδικαστικές σε βάρος τους αποφάσεις

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης.

Συγκεκριμένα:

Την 8-9-2015 συνελήφθη στο Μαρκόπουλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκόπουλου, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 39 έτη, για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της πλαστογραφίας. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν και δύο εντάλματα σύλληψης και μία διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών για φοροδιαφυγή.

Την 8-9-2015 συνελήφθη στον Άλιμο, από το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 12 έτη και 9 μήνες για τα αδικήματα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας και της απάτης.

Την 9-9-2015 συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 20 μήνες για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Την 9-9-2015 συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, 75χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 5 έτη για παράβαση εργατικής νομοθεσίας και για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχετικές ειδήσεις