ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λιβανάτες: Ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Λιβανάτες: Ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Ένας 29χρονος ο οποίος είχε σκοτώσει δύο ηλικιωμένες κατά τη διάρκεια ισάριθμων ληστειών, επέστρεψε στην περιοχή όπου είχε διαπράξει τα έγκληματά του.

Το περιστατικό είχε συμβεί δύο χρόνια πριν, τον Φεβρουάριο του 2013. Ο 29χρονος, ο οποίος έμενε στις Λιβανάτες, είχε διαπράξει δύο ληστείες σε Τραγάνα και Μώλο Φθιώτιδας, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών.

Είχε τότε χτυπήσει, δέσει και φιμώσει τα θύματά του, με αποτέλεσμα η μια γυναίκα να πεθάνει από ασφυξία και η άλλη από δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.

Λίγο αργότερα πραγματοποίησε απόπειρα ληστείας στις Λιβανάτες όμως την τελευταία στιγμή το υποψήφιο θύμα άκουσε θόρυβο στο μπαλκόνι και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο ληστής να τραπεί σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν ταυτοποιήσει τον 29χρονο και στις τρεις περιπτώσεις όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν καθώς είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Τώρα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο 29χρονος επέστρεψε στις Λιβανάτες, οι αστυνομικοί του Τμήματος της Αταλάντης τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το ένταλμα του ανακριτή, που εκκρεμούσε σε βάρος του, διατασσόταν η σύλληψη του 29χρονου για «ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, κατά συρροή και κατά συναυτουργία, πράξεις που έλαβαν χώρα στα τέλη Φεβρουαρίου του έτους 2013, σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών στις οικίες τους, στις περιοχές της Τραγάνας και του Μώλου Φθιώτιδας αντίστοιχα»

Ο 29χρονος Βούλγαρος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί τώρα προσπαθούν να μάθουν αν υπήρχαν συνεργοί στις ληστείες με τους φόνους των δυο γυναικών.

Σχετικές ειδήσεις