ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιαννόπουλος για την απόπειρα αρπαγής σε σούπερ μάρκετ: Το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή

Γιαννόπουλος για την απόπειρα αρπαγής σε σούπερ μάρκετ: Το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή

Συνεχίζει να συγκλονίζει η ιστορία της απόπειρας αρπαγής ενός τρίχρονου παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του, μέσα σε σούπερ μάρκετ της Βάρης.

Η αντίδραση του ίδιου του παιδιού αλλά και το ότι η απόπειρα αρπαγής του έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους και πελάτες του σούπερ μάρκετ, αποδείχθηκαν σωτήρια.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

Η απόπειρα αρπαγής ενός αγοριού 3 ετών σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ της Βάρης, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, και παρά το ότι τόσο ο κ. Γιαννόπουλος όσο και η συνεργάτης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κονταξή, δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες -για τον αριθμό των δραστών, το αν η αστυνομία τους εντόπισε, κλπ.- τόνισαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κ. Κονταξή.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το "«Χαμόγελο του Παιδιού» και από τις αστυνομικές αρχές.

Σχετικές ειδήσεις