ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της γυναίκας που επιχείρησε να αρπάξει αγοράκι στη Βάρη

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της γυναίκας που επιχείρησε να αρπάξει αγοράκι στη Βάρη

Μια νεαρή Ρομά αναζητά η Αστυνομία καθώς φέρεται να είναι αυτή που επιχείρησε να αρπάξει ένα μικρό παιδί σε σούπερ μάρκετ της Βάρης, το περασμένο Σάββατο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο ημέρες, το Σάββατο 7/11, όταν μια γυναίκα πήγε με το 3χρονο γιο της σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Βάρης. Όταν τράβηξε για λίγο το βλέμμα της από το παιδί, το πλησίασε η αναζητούμενη γυναίκα, άρπαξε τον 3χρονο από το χέρι και τον ανάγκασε να βγει μαζί της έξω από το κατάστημα.

Η μητέρα του παιδιού αντιλήφθηκε τι συνέβη, βγήκε αμέσως έξω από το κατάστημα και πήρε το γιο της από τη Ρομά, η οποία ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε το ανήλικο με το δικό της παιδί.

Στο περιστατικό παρενέβη μια 53χρονη επίσης Ρομά, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του ανηλίκου και σε τρίτους που είχαν προστρέξει στο σημείο, υπερασπιζόμενη την αναζητούμενη, στην οποία παρέδωσε ένα παιδί που είχε στην αγκαλιά της ισχυριζόμενη ότι είναι δικό της.

Η νεαρή Ρομά, εκμεταλλευόμενη τη σύγχυση που επικράτησε, κατάφερε να φύγει χωρίς να την αντιληφθεί κάποιος ενώ μετά από λίγο έφυγε και η 53χρονη.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης δώδεκα άτομα, μεταξύ των οποίων και την 53χρονη, την οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα η παθούσα, ως τη συνεργό της αναζητούμενης Ρομά.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις