ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κόρινθος: Συλλήψεις για μαστροπεία στο Λουτράκι

Κόρινθος: Συλλήψεις για μαστροπεία στο Λουτράκι

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία ενώ συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, με την κατηγορία της μαστροπείας συνελήφθησαν ένας 28χρονος από την Αλβανία και μία 25χρονη επίσης από την Αλβανία. Όσον αφορά τη σύλληψη για πλαστογραφία πρόκειται για ένα 21χρονο Αλβανό.

Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/11) αστυνομική επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, κατά την οποία συνελήφθη ο 28χρονος και η 25χρονη , γιατί όπως προέκυψε προήγαγαν στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού , 20χρονη ομοεθνή τους, την οποία για τον σκοπό αυτό, μετέφεραν με όχημα ιδιοκτησίας της 25χρονης, σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι Κορινθίας.

Επιπλέον, στο ανωτέρω όχημα επέβαινε και ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό Διαβατήριο και ο οποίος συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -155- ευρώ, επτά κινητά τηλέφωνα και το όχημα της 25χρονης, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Σχετικές ειδήσεις