ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Κυκλοφορούσε με επτά βόμβες μολότοφ στην πλάτη

Πάτρα: Κυκλοφορούσε με επτά βόμβες μολότοφ στην πλάτη

Στη σύλληψη ενός 23χρονου προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (16/12) η αστυνομία, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εκτοξεύσει βόμβα μολότοφ στην είσοδο του τμήματος Μεταγωγών, στην πόλη της Πάτρας.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6 σήμερα το πρωί πλησίασε το κτήριο του τμήματος μεταγωγών και πέταξε μια βόμβα μολότοφ προς την είσοδο του, η οποία όμως δεν εξερράγη.

Αφού πέταξε τη βόμβα μολότοφ, άρχισε να τρέχει στους γύρω δρόμους προκειμένου να ξεφύγει από την αστυνομία που τον κυνηγούσε. Τελικά, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, άνδρες της Άμεσης Δράσης τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν λίγα μέτρα πιο μακριά από το τμήμα Μεταγωγών.

Εν τω μεταξύ, στην προσπάθειά του να διαφύγει ο 23χρονος πέταξε σε κάδο απορριμάτων ένα σάκο που περιείχε έξι βόμβες μολότοφ, τις οποίες βρήκαν οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν στην περιοχή.

Μετά την σύλληψη του 23χρονου, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, βρέθηκαν μία σφεντόνα, μπουλόνια, καθώς και άδεια μπουκάλια.

Ο 23χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Σχετικές ειδήσεις