ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μπαράζ συλλήψεων στο Ηράκλειο για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Μπαράζ συλλήψεων στο Ηράκλειο για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Δεκαεπτά άτομα συνελήφθησαν για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.570 ευρώ και 283 μάρκες, σε δυο διαφορετικές αστυνομικές επιχειρήσεις στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου έλεγχος σε καφε-μπαρ, ιδιοκτησίας 43χρονου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τον έλεγχο συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα, ο 48χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και εννέα άτομα, ηλικίας από 30 έως και 47 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των τριών 3.180 ευρώ και ένα ζευγάρι ζάρια.

Σε άλλο έλεγχο, τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, σε Καφέ-Μπαρ, διαπιστώθηκε η διενέργεια του παράνομου τυχερού, χαρτοπαίγνιου «TEXAS HOLDEM POKER». Εκεί συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα, και συγκεκριμένα ένας 45χρονος, νόμιμος εκπρόσωπος του καταστήματος, ένας 38χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος είχε επιτρέψει σε πέντε πελάτες, ηλικίας από 25 έως 39 ετών, να διενεργούν το παράνομο και τυχερό χαρτοπαίγνιο «TEXAS HOLDEM POKER». Κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ, 283 μάρκες και μια τράπουλα.

Η προανάκριση και στις δύο περιπτώσεις, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.