ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Αυτός είναι ο νεκρός που βρέθηκε στον καταψύκτη (pic)

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Αυτός είναι ο νεκρός που βρέθηκε στον καταψύκτη (pic)

Φως σε ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή στο πτώμα του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το γεγονός ότι το πτώμα του 63χρονου ήταν παγωμένο «απαγόρευσε» αρχικά την νεκροψία- νεκροτομή στη σορό και αποφασίστηκε να αφεθεί να ξεπαγώσει με φυσικό τρόπο ώστε να μη χαθούν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον δολοφόνο ή τους δολοφόνους ή συνεργούς στο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αστυνομικές Αρχές εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο 63χρονος ναυτικός να τοποθετήθηκε ζωντανός μέσα στον καταψύκτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Αnt1 ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία.

Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο Βασίλη Κοκκίνη αναγνώρισε και επίσημα ο αδερφός του, ο οποίος κλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15.01.2016) στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της αναγνώρισης.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τις Βουλγαρικές αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη της 43χρονης από την Βουλγαρία. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε εξαφανιστεί την ίδια περίοδο που χάθηκε και ο πρώην σύζυγος της.

Ως γνωστόν, η 43χρονη Ρομά από την Βουλγαρία, η οποία είναι βασικός ύποπτος της δολοφονίας του 63χρονου πρώην ναυτικού, είχε διασπαθίσει μεγάλο μέρος των καταθέσεων του πρώην συζύγου της. Επρόκειτο για έναν τραπεζικό λογαριασμό ύψους 230.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε καταθέσει στο όνομα του ανήλικου παιδιού τους ο παππούς του, ο πατέρας, δηλαδή, του συνταξιούχου ναυτικού το 2005 λίγο πριν αφήσει την τελευταία πνοή στο Νοσοκομείο λόγω γήρατος.

Δείτε στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr τη φωτογραφία του 63χρονου Βασίλη Κοκκίνου.

Σχετικές ειδήσεις