ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΕΛ.ΑΣ: Ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής κρύβεται στην Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ: Ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής κρύβεται στην Ελλάδα

«Ο 37χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής εκτιμούμε ότι δεν έχει καταφέρει να φύγει στην Αλβανία και κρύβεται στην Ελλάδα. Ίσως μάλιστα είναι ακόμη στη Χαλκιδική και γι αυτό οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε αυτή την περιοχή. Από την ημέρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του και της αρπαγής του 4χρονου γιου του, έχουμε δεχτεί δεκάδες τηλεφωνήματα από πολίτες που πιστεύουν ότι τον είδαν μαζί με το αγοράκι σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας από την Πρέβεζα και τα Μουδανιά, μέχρι την Αττική και την Πελοπόννησο.» δηλώνει στο newsbomb αξιωματικός της Αστυνομίας που συμμετέχει στις έρευνες.

ΑΦΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ- ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΦΟΙΒΟΥ-ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ «ΧΤΕΝΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Όπως τονίσει ο αξιωματικός «Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία πληροφορία, ενώ έχουμε εξετάσει και περισσότερα από 120 βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει έναν άνδρα μαζί με ένα παιδί που τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με αυτά του συζυγοκτόνου.»

Τα λόγια αξιωματικού της αστυνομίας που συμμετέχει στην ειδική ομάδα που έχει δημιουργηθεί για τον εντοπισμό του 37χρονου συζυγοκτόνου ο οποίος μετά την άγρια δολοφονία στην Ορμύλια Χαλκιδικής άρπαξε τον 4χρονο γιο του Φοίβο, δείχνουν, ότι οι έρευνες στρέφονται κυρίως στην Ελλάδα και όχι στην Αλβανία. Οι αστυνομικοί μάλιστα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει συνεργό ο οποίος τον βοηθά να κρύβεται, αφού η φωτογραφία του παίζει συνέχεια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κι έτσι δεν μπορεί κυκλοφορήσει, αφού είναι πολύ πιθανόν να τον αναγνωρίσει κάποιος. Οι τελευταίες πληροφορίες που έφθασαν στην αστυνομία είναι από οδηγό ταξί ο οποίος υποστηρίζει ότι τον είδε στα Μουδανιά, αλλά και από υπαλλήλους σούπερ μάρκετ στην ίδια περιοχή.

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΒΟ

Έχουν περάσει 17 ολόκληρες ημέρες και ο 37χρονος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος παρά τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη του. Ο παππούς του μικρού Φοίβου αγωνιά και εκφράζει φόβους για τη ζωή του εγγονού του, αφού όπως λέει, όσο το αγοράκι είναι μαζί του κινδυνεύει. Μάλιστα φοβάται ότι ο 37χρονος εξακολουθεί να κρατά τον γιο του για να τον χρησιμοποιήσει σαν ανθρώπινη «ασπίδα» σε περίπτωση εντοπισμού του... Ο παππούς του Φοίβου ζει με την ελπίδα να σφίξει και πάλι στην αγκαλιά του το εγγονάκι του και απευθύνει δραματική έκκληση, όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία για την εξαφάνιση - θρίλερ να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις