ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γέρακας: Αυτός είναι ο παιδεραστής που ασελγούσε σε μαθήτριες δημοτικού σχολείου (pics)

Γέρακας: Αυτός είναι ο παιδεραστής που ασελγούσε σε μαθήτριες δημοτικού σχολείου (pics)

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου – υπεύθυνου Κυλικείου σε δημοτικό σχολείο στο Γέρακα, ο οποίος συνελήφθη στις 22 Ιανουαρίου 2016 κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού.

Πρόκειται για τον:

ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής, γεν. το 1964 στην Καβάλα.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες του

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

«Συγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα» είχε υποστηρίξει ο 52χρονος ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας κατά την διάρκεια της απολογίας του την Τετάρτη (27/01/2016) στο πλαίσιο της οποίας είχε ομολογήσει τις εφιαλτικές του πράξεις σε τρία ανήλικα παιδιά της 4ης και 5ης Δημοτικού Σχολείου.

Μάλιστα, ένα από τα κορίτσια ήταν συμμαθήτρια με την κόρη του 52χρονου!

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι», υποστήριξε ο ίδιος με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση άρχισε να διαλευκαίνεται όταν η μητέρα μιας συμμαθήτριας της 10χρονης κόρης του δράστη κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 52χρονος ζήτησε από το παιδί να μπει μέσα στο χώρο του κυλικείου και εκείνος δωροδοκώντας την με μία πορτοκαλάδα, επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα.

Σχετικές ειδήσεις