ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρικτή δολοφονία στον Πειραιά: «Την σκότωσα για να μην ξυπνήσει την πολυκατοικία»

Φρικτή δολοφονία στον Πειραιά: «Την σκότωσα για να μην ξυπνήσει την πολυκατοικία»

Την εξιχνίαση της φρικτής ανθρωποκτονίας 59χρονης στον Πειραιά κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Έπειτα από 20 ημέρες οι άνδρες του εγκληματολογικού εξιχνίασαν τη φρικτή δολοφονία 59χρονης στον Πειραιά. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό από απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Στις 7 Φεβρουαρίου τρεις ληστές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με τη χρήση βίας είχαν ακινητοποιήσει μέσα στο σπίτι στον Πειραιά μία 59χρονη γυναίκα και στη συνέχεια τον σύζυγό της.

Όταν ακινητοποίησαν την 59χρονη γυναίκα, συγχρόνως της είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα η γυναίκα να πεθάνει από ασφυξία. Αφού αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και τότε ο σύζυγος της 59χρονης της διαπίστωσε πως η γυναίκα του ήταν αναίσθητη και πεσμένη στο πάτωμα διπλανού δωματίου.

Την Πέμπτη αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν έναν 34χρονο άντρα από τη Γεωργία να προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου. Όταν τον προσήγαγαν όμως στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά, ο ίδιος ομολόγησε πως ήταν ένας από τους τρεις που διέπραξαν τη ληστεία στο διαμέρισμα στον Πειραιά μαζί με δύο συνεργούς του.

Ο 34χρονος στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με λεπτομέρειες, ισχυριζόμενος ότι τη στιγμή που αυτός και οι δύο υπήκοοι Γεωργίας συνεργοί του, ερευνούσαν τους χώρους του διαμερίσματος, το θύμα επέστρεψε και μόλις εισήλθε προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με τη χρήση βίας, ωστόσο όταν αυτή άρχισε να φωνάζει της έκλεισε το στόμα και έχασε τις αισθήσεις της.

Οι έρευνες για των εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών συνεχίζονται.

Σχετικές ειδήσεις