ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χανιά: Νέα προθεσμία πήρε ο συζυγοκτόνος - Θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (10/03)

Χανιά: Νέα προθεσμία πήρε ο συζυγοκτόνος - Θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (10/03)

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα (09/03) ο 61χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα ο 61χρονος από τον Σταλό Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί, όμως ζήτησε και πήρε νέα προσθεσμία.

Θα επιστρέψει αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν το περασμένο Σάββατο στο να πυροβολήσει και να σκοτώσει τη 48χρονη σύζυγό του και να τραυματίσει τον 21χρονο γιο του, μέσα στο σπίτι τους.

Στον 61χρονο έχουν απαγγελθεί από τον εισαγγελέα οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Έξω από τον χώρο των δικαστηρίων είχαν προσέλθει συγγενικά πρόσωπα του κατηγορουμένου, ενώ ο γιος του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το βράδυ της Τρίτης (08/03) ο 21χρονος αποσωληνώθηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από την αντίδραση του ασθενούς και εκτιμούν ότι οι λοιμώξεις που έχει εμφανίσει ο νεαρός δεν εγκυμονούν κινδύνους για την θετική πορεία της υγείας τους.

Ο άτυχος νέος έχει δεχθεί δύο σφαίρες από το πιστόλι που κρατούσε ο πατέρας του, οι οποίες έπληξαν ζωτικά του όργανα, όπως η σπλήνα, το συκώτι καθώς και ο πνεύμονας.

Σχετικές ειδήσεις