ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ: 40χρονη ελληνίδα διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Σοκ: 40χρονη ελληνίδα διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Η άνεργη γυναίκα , από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού της στην Παλλήνη, κατέβαζε υλικό παιδικής πορνογραφίας (βίντεο και φωτογραφίες) και στη συνέχεια το διακινούσε μέσω διαδικτύου σε παιδόφιλους χρήστες του διαδικτύου.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ - Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Τα ηλεκτρονικά ίχνη της 40χρονης εντοπίστηκαν στο πλαίσιο παγκόσμιας επιχείρησης για παιδόφιλους στην οποία συμμετείχε και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σε βάρος της 40χρονης γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ σε έρευνα που έγινε σπίτι της βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανήλικους. Στην ίδια επιχείρηση συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, ένας 72χρονος φαρμακοποιός στα Γιάννενα και ένας 34χρονος δικαστικός επιμελητής στην Αττική, αφού οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισαν στα σπίτια τους εκατοντάδες αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφία ανήλικων.

Είναι η δεύτερη φορά που γυναίκα κατηγορείται για παιδική πορνογραφία στη χώρα μας.Τον Ιανουάριο του 2013, είχε συλληφθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, για πορνογραφία ανηλίκων. Τότε στην κατοχή της είχαν βρεθεί περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα.

Η αρχή του τέλους για τη δράση της 52χρονης καθηγήτριας έγινε έπειτα από καταγγελία δημοσιογράφου Ολλανδικής τηλεόρασης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η τελευταία ενημερώθηκε από συναδέλφους της στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστή παιδόφιλο στην Ελλάδα. Μέσω email ήρθε σε επαφή με την 52χρονη με την οποία έκλεισε ραντεβού στην Ελλάδα. Η Ολλανδή δημοσιογράφος υποδύθηκε την παιδόφιλο και συνάντησε την 52χρονη, η οποία και την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους

Σχετικές ειδήσεις