ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασέλγησε σε βάρος οκτώ ανηλίκων

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασέλγησε σε βάρος οκτώ ανηλίκων

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Μαΐου 2015 στα Τρίκαλα, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες γονέως διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος οκτώ ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 23.08.1963 στη Λαμία.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο 53χρονος δίδασκε σε δημοτικό σχολείου στα Τρίκαλα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου των ανηλίκων των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24310–63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.