ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βγήκε από τη φυλακή με άδεια και... ξαναμπήκε με χειροπέδες

Βγήκε από τη φυλακή με άδεια και... ξαναμπήκε με χειροπέδες

Ένας 35χρονος άνδρας ο οποίος είχε βγει από τη φυλακή με τακτική άδεια, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Παρασκευής (08/04).

Ο 35χρονος συνελήφθη γιατί χθες το μεσημέρι, κι ενώ επέβαινε σε κλεμμένο μοτοποδήλατο, άρπαξε την τσάντα ενός 61χρονου, η οποία περιείχε κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό.

Ο «τσαντάκιας» συνελήφθη λίγο μετά στην περιοχή της Ξηροκρήνης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Κατά τον εντοπισμό του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές των αστυνομικών, ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε δύο ναρκωτικά δισκία, καθώς επίσης, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε τακτική άδεια από κατάστημα κράτησης της χώρας, μια ημέρα πριν είχε κλέψει τις τσάντες από τρεις γυναίκες στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της απείθειας και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις