Σοκ: Άγρια δολοφονία 47χρονου στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια μιας γυναίκας

Σοκ: Άγρια δολοφονία 47χρονου στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια μιας γυναίκας

Ένας 40χρονος Ιρακινός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, φέρεται ως δράστης της ανθρωποκτονίας 47χρονου Έλληνα και της απόπειρας ανθρωποκτονίας άλλων δύο ανδρών, ηλικίας 53 και 57 ετών, που έγινε στις 13 Ιουλίου 2016, στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έρευνα και εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι ο 40χρονος, τις ημέρες που προηγήθηκαν του εγκλήματος, επισκεπτόταν συχνά το κατάστημα ενδυμάτων που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας ο 47χρονος και παρενοχλούσε γυναίκα εργαζόμενη σε αυτό. Το μεσημέρι της 13ης Ιουλίου, σε καφενείο κοντά στο κατάστημα, δράστης και θύμα λογομάχησαν για τον προαναφερόμενο λόγο, με το δράστη να αποχωρεί από το σημείο εκτοξεύοντας απειλές.

Μετά από λίγο, ο 40χρονος επέστρεψε στο σημείο, κρατώντας πιστόλι και στη συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε τρεις άνδρες ηλικίας 47, 53 και 57 ετών. Μετά την πράξη του αυτή διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 47χρονου.

Σε βάρος του Ιρακινού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.