ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: «Στο πόδι» η Αστυνομία για 35χρονη τουρίστρια που απειλησε να αυτοκτονήσει

Κρήτη: «Στο πόδι» η Αστυνομία για 35χρονη τουρίστρια που απειλησε να αυτοκτονήσει

«Στο πόδι» σηκώθηκε η αστυνομία στη Χερσόνησο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23/7/2016), καθώς μία τουρίστρια απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν μία 35χρονη από τη Γαλλία, η οποία είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές μαζί με φίλους της σε οργανωμένο γκρουπ, απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε στην περιοχή της Χερσονήσου.

Μάλιστα το δωμάτιο της βρισκόταν στον τέταρτο όροφο της ξενοδοχειακής μονάδας, δηλαδή σε αρκετά μεγάλο ύψος.

Μόλις οι φίλοι της και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της νεαρής κοπέλας, να «βουτήξει» από τον τέταρτο όροφο, υπήρξε κινητοποίηση, προκειμένου να την πείσουν να κατέβει, ειδοποιώντας παράλληλα και την αστυνομία.

Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έσπευσαν άμεσα στο ξενοδοχείο, προσπαθώντας να μεταπείσουν την τουρίστρια να μην προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη.

Χάρη στην άμεση επέμβαση και αποφασιστικότητα τους, αστυνομικοί με γρήγορες κινήσεις και σε ελάχιστο χρόνο, ανέβηκαν στο μπαλκόνι και ακινητοποίησαν τη νεαρή γυναίκα.

Με τη συνοδεία αστυνομικών, που πραγματικά της έσωσαν τη ζωή, η 35χρονη μεταφέρθηκε στο τμήμα σε κατάσταση αμόκ, όπου εξήγησε ότι για προσωπικούς της λόγους ήθελε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Σχετικές ειδήσεις