Συνελήφθη ο Αλβανός που βίασε την κόρη της φίλης του και σκότωσε τη μητέρα της!

Συνελήφθη ο Αλβανός που βίασε την κόρη της φίλης του και σκότωσε τη μητέρα της!

Αδίστακτος Αλβανός όπως αποδείχθηκε, είχε ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της γυναίκας και είχε προβεί σε άγρια χειροδικία στη μητέρα της επειδή τον κατηγορούσε!

Σε βάρος του 30χρονου Αλβανού εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια, το οποίο είχε εκδώσει ο ανακριτής Κέρκυρας. Ωστόσο, τα ίχνη του είχαν χαθεί και τελικά εντοπίστηκε στον Μεθοριακό Σταθμό του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, όπου τον συνέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας από την Κέρκυρα που είχαν πληροφορηθεί τις κινήσεις του.
 
Ο απάνθρωπος αλλοδαπός ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της 27χρονης Ελληνίδας φίλης του τον Σεπτέμβριο του 2015, στο σπίτι όπου συζούσαν. Ωστόσο, εξακολούθησαν να μένουν μαζί για δυο μήνες. Όταν, στις 16 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, η 57χρονη μητέρα της συντρόφου του έμαθε τι είχε συμβεί στην εγγονή της, διαπληκτίστηκαν άγρια και ο 30χρονος άρχισε να τη χτυπά τόσο άγρια που προκάλεσε τον θάνατό της! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί. Με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εκδόθηκε το ένταλμα και μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρα