ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για το τραγικό τέλος πατέρα και κόρης

Ηλεία: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για το τραγικό τέλος πατέρα και κόρης

Βρέθηκαν νεκροί σε μια ερημιά ο 68χρονος κι η 44χρονη που αγνοούνταν 23 ημέρες από την Ηλεία – Συγκλονίζει η τραγική σύζυγος, «Μου είπε η νύφη μου ότι τους βρήκαν πεθαμένους»

Ανείπωτη θλίψη και πολλά ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο πατέρα και κόρης στην Ηλεία. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από το τόπο της τραγωδίας η 44χρονη και ο 68χρονος πρέπει να έζησαν δραματικές στιγμές πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή, σε έναν τόπο, που όπως λένε και οι ντόπιοι, δεν πατά ανθρώπινο πόδι.

Ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη εντοπίστηκαν νεκροί την Δευτέρα (08/08) στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, 23 ημέρες μετά την εξαφάνισή τους, σε προχωρημένοι σήψη.

2

Σε λίγες μέρες το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή

Έπειτα από λίγες ημέρες αναμένεται να υπάρξει το επίσημο πόρισμα, σχετικά με τα αίτια θανάτου του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζΐδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης και τούτο διότι θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Σε τραγική κατάσταση η μητέρα της 44χρονης

Την τραγική είδηση του θανάτου του συζύγου και της κόρης της πληροφορήθηκε η Αγγελική Λοϊζίδου, ενώ βρισκόταν στην Αθήνα.

«Η νύφη μου με πληροφόρησε ότι τους βρήκαν πεθαμένους», λέει σπαρακτικά στο STAR η τραγική σύζυγος.

«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: “μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί”.Kαι ο πατέρας της, της είπε: «θα σε πάω». Από τότε εξαφανίστηκαν», είπε η Αγγελική Λοϊζίδου στο τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Τους είπα πηγαίνετε εσείς για να ετοιμάσω εγώ τα ρούχα για να φύγουμε την Κυριακή το πρωί. Από τότε εξαφανίστηκαν... Δεν είχαν κινητό μαζί τους...», λέει η χαροκαμένη μάνα.

«Εμείς ψάχναμε. Εγώ, ο αδελφός μου και η νύφη μου ψάχναμε. Φάγαμε όλο τον κόσμο. Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα», τόνισε η τραγική μητέρα και σύζυγος των αγνοούμενων που βρέθηκαν νεκροί.

Έχασαν τη ζωή τους από μία λάθος στροφή;

Πατέρας και κόρη το απόγευμα του Σαββάτου προτού εξαφανιστούν είχαν πάει στην εκκλησία προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Εσπερινό. Σύμφωνα με μαρτυρίες πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέϊκα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας. Όμως μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όπου δεν υπάρχει δρόμος.

Όπως εκτιμάται από κάποια στιγμή και μετά, ο πατέρας πέθανε ή έχασε τις αισθήσεις του. Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει προκειμένου να βρει βοήθεια. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια… Σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε το πτώμα του 68χρονου βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος το πτώμα της άτυχης 44χρονης με ένα παγούρι στα χέρια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας πήγε προς το χωράφι του μετά από ένα μήνα και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Τσόλκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Στεφανόπουλος, η Ιατροδικαστής Πατρών κα Τσιόλα, που απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια κατά την νεκροψία στο σημείο.

Σχετικές ειδήσεις