ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαθητές σε κωματώδη κατάσταση από το πολύ αλκοόλ εντοπίστηκαν σε γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι

Μαθητές σε κωματώδη κατάσταση από το πολύ αλκοόλ εντοπίστηκαν σε γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι

Ανήμποροι «ακόμη και να κουνηθούν» βρέθηκαν τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου τουλάχιστον 10 δεκαπεντάχρονοι από νοσηλευτές του ΕΚΑΒ και αστυνομικούς, καθώς εντοπίστηκαν σωριασμένοι σε πεζοδρόμιο της λεωφόρου Κηφισίας, έξω από μεγάλο κλαμπ στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από τη μητέρα ενός από τους λιπόθυμους μαθητές, η οποία ανησύχησε καθώς ο γιος της δεν απαντούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις επανειλημμένες τηλεφωνικές της κλήσεις.

Μάλιστα, το ένα παιδί ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, που είχε απολέσει πλήρως την επαφή του με το περιβάλλον κι εκφράστηκαν φόβοι για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς είχε παραληφθεί σε κωματώδη κατάσταση.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφαλείας Αττικής, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα προκειμένου να διερευνηθεί αν τα αλκοολούχα ποτά που ανήλικοι κατανάλωσαν ήταν νοθευμένα.

Το πάρτι είχε διοργανωθεί από τους μαθητές τριών σχολείων των βορείων προαστίων, με την ευκαιρία της αργίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις