ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με νεκρό βρέφος - Το πήγε στο νοσοκομείο 17χρονη κοπέλα

Θρίλερ με νεκρό βρέφος - Το πήγε στο νοσοκομείο 17χρονη κοπέλα

Το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Θριάσιο νοσοκομείο - Αναζητούνται οι γονείς του

Μια υπόθεση μυστήριο ερευνά η Αστυνομία και συγκεκριμένα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 17χρονη Ρομά από την περιοχή του Ζεφυρίου, έφτασε το πρωί της Πέμπτης (26/01) στο Θριάσιο νοσοκομείο κρατώντας στα χέρια της ένα βρέφος.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, το βρέφος, ένα κοριτσάκι μόλις δύο μηνών, ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο νοσοκομείο και εξέτασαν την 17χρονη που αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν μητέρα του άτυχου μωρού.

Εκείνη, υποστήριξε ότι είναι σύντροφος ενός ξαδέρφου των γονιών του βρέφους, οι οποίοι και της το είχαν αφήσει για να το φροντίζει τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς, το παιδί είχε υψηλό πυρετό και έκανε εμετούς από την προηγούμενη ημέρα ενώ άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ κι εκείνη το επόμενο πρωί το πήγε στο νοσοκομείο.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του βρέφους, ηλικίας 37 και 30 ετών οι οποίοι αναζητούνται, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ διατάχθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σχετικές ειδήσεις