ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Νέα εκδοχή εξετάζουν οι Αρχές για το έγκλημα στο Περιστέρι (pics&vids)

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Νέα εκδοχή εξετάζουν οι Αρχές για το έγκλημα στο Περιστέρι (pics&vids)

Μαζί με το ενδεχόμενο της ληστείας, οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα ένα ακόμα σενάριο για το κίνητρο του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (03/02) στο Περιστέρι.

Το ενδεχόμενο να μην ήταν η ληστεία το κίνητρο του φονικού που σόκαρε το πανελλήνιο σήμερα αλλά ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, εξετάζει η Αστυνομία που βρίσκει συνεχώς νέα στοιχεία καθώς συνεχίζονται οι έρευνες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, μέσα στο σπίτι της οδού Ολύμπου 23 στο Περιστέρι όπου διεξήχθη το άγριο έγκλημα, βρέθηκαν 9.000 ευρώ τα οποία οι δύο εισβολείς δεν πήραν ενώ ο τρόπος που πυροβόλησαν τα θύματά τους στο κεφάλι, δείχνουν περισσότερο εκτελεστές παρά απλούς ληστές.

Μέχρι στιγμής, από τις μαρτυρίες των δύο παιδιών της οικογένειας έχει προκύψει ότι οι δράστες μιλούσαν αλβανικά και ζητούσαν χρήματα επιτακτικά, λέγοντας χαρακτηριστικά «πού είναι τα λεφτά, πού είναι τα λεφτά».

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν γνωστοί των δύο θυμάτων καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα από την οποία μπήκαν οι δράστες στο σπίτι των θυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι μια νεκρή γυναίκα κι ένας άντρας που, όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο, είναι κλινικά νεκρός, είναι τα θύματα των δύο κουκουλοφόρων που εισέβαλαν γύρω στις 02:30 στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο κατοικίας στην οδό Ολύμπου 23 και πυροβόλησαν ένα ζευγάρι αλβανικής καταγωγής, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

peristeri egklima4b

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικές καθώς όπως έγινε γνωστό, οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι το ζευγάρι ενώ τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον 27χρονο γιο τους στο πρόσωπο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Οι εισβολείς δεν πείραξαν την 17χρονη κόρη του ζευγαριού.

Οι δύο βαρύτατα τραυματίες διακομίσθηκαν στο «Αττικό» νοσοκομείο, όπου η γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 50χρονο σύζυγό της.

Διαβάστε εδώ το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι», αναφέρει γειτόνισσα του άτυχου ζευγαριού:

Αρχικά, η Αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, εξέταζε την πιθανότητα κίνητρο του άγριου εγκλήματος να είναι η ληστεία καθώς οι δράστες άρπαξαν ένα πορτοφόλι από το σπίτι. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το περιεχόμενο του πορτοφολιού.

Το σημείο αποκλείστηκε και διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες στο χώρο του εγκλήματος ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος στη gallery του Newsbomb.gr

Για φασαρία που ακούστηκε την ώρα του εγκλήματος έκανε λόγο κάτοικος της περιοχής μιλώντας στις κάμερες:

Σχετικές ειδήσεις