ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά - Ταξιτζής με σφαίρα στο κεφάλι

Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά - Ταξιτζής με σφαίρα στο κεφάλι

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία τα μεσάνυχτα της Τρίτης (28/2/2017) όταν εντοπίστηκε νεκρός ένας οδηγός ταξί με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του οχήματός του στην συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το θύμα φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο δεξί μέρος του κεφαλιού. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης δύο κάλυκες, πιθανότατα από 22αρι πιστόλι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, απο τους αστυνομικούς εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι' αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν πρώτοι αστυνομικοί από την ομάδα ΔΙΑΣ της Κηφισιάς και λίγο αργότερα κατέφθασαν αξιωματικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν τον χώρο για την συλλογή στοιχείων.

Δραματικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν στο σημείο έφτασαν η γυναίκα και το παιδί του οδηγού ταξί. Απαντήσεις για το άγριο φονικό αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/3).

Σύμφωνα με μαρτυρία συναδέλφου του άτυχου ταξιτζή, το θύμα ήταν στην πιάτσα της Κηφισιάς μέχρι τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν και του ζητήθηκε να μεταφέρει πελάτη. «Ήμασταν μαζί στην πιάτσα. Πήρε πελάτη και έφυγε. Από εκείνη την στιγνή δεν τον ξανα είδα και τώρα έμαθε πως δολοφονήθηκε», δήλωσε στους αστυνομικούς συνάδελφους του άτυχου ταξιτζή.

Σχετικές ειδήσεις