ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο 39χρονος που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών στη Θεσσαλονίκη (pics)

Αυτός είναι ο 39χρονος που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών στη Θεσσαλονίκη (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία ύστερα από σχετική Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 39χρονου που συνελήφθη την 21/3/2017 ύστερα από καταγγελία δύο 11χρονων.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

(επ) ΚΑΤΣΑΡΗ (ον) Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Γιαννούλας, γεν. στις 11-11-1978 στη Θεσσαλονίκη

12

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις