ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χανιά: Προσπάθησαν να το σκάσουν με το πλοίο της γραμμής αλλά...

Χανιά: Προσπάθησαν να το σκάσουν με το πλοίο της γραμμής αλλά...

Η Αστυνομία χάλασε τα σχέδια σπείρας διαρρηκτών που είχαν «ρημάξει» τα Χανιά.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/04) στο λιμάνι της Σούδας, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν διαρρήκτες που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «χτυπήσει» πολλά σπίτια και καταστήματα, στην περιοχή των Χανίων.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων με τη συνδρομή λιμενικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για την παράνομη δραστηριότητα των εν λόγω ατόμων, βρέθηκαν στο λιμάνι της Σούδας, στήνοντας έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από αυτούς.

xania2

Καθώς οι δράστες σκόπευαν να διαφύγουν, ταξιδεύοντας με το πλοίο της γραμμής με προορισμό των Πειραιά και έχοντας στις... αποσκευές τους αρκετά από τα κλοπιμαία τους, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν, ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο και τους πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για συμμορία, η οποία αποτελείται από 5-6 άτομα, που κρύβονται πίσω από δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Σχετικές ειδήσεις