ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δάφνη: Τι αποκάλυψαν τα γυαλιά με την κάμερα που είχε ο 52χρονος βιαστής (vid)

Δάφνη: Τι αποκάλυψαν τα γυαλιά με την κάμερα που είχε ο 52χρονος βιαστής (vid)

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση βιασμού και κακοποίησης της φοιτήτριας από τον 52χρονο Παναγιώτη Κοντζιλέλο.

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι άνδρες της Ασφάλειας την κάρτα μνήμης της κάμερας που είχε στα γυαλιά του ο 52χρονος κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, η κάμερα περιέχει καρέ-καρέ τις σκηνές βασανισμού που υπέστη η 22χρονη φοιτήτρια.

Το βίντεο καταγράφει τα βασανιστήρια που υπέστη η νεαρή κοπέλα από την αρχή έως και την απελευθέρωσή της από τους αστυνομικούς. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν δει πλάνα από τις φρικιαστικές πράξεις του δράστη πάνω στην άτυχη κοπέλα, δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ANT1:

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον βιαστή: «Βλέπει, διαβάζει ακόμα και τα μικρά γράμματα»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 22χρονης.

Συγκεκριμένα, μία οικιακός βοηθός που τον φρόντιζε αποκάλυψε στο δελτίο του ANT1 νέα στοιχεία για την προσωπικότητα του δράστη: «Αυτός ο άνθρωπος βλέπει, διάβαζε τα φάρμακα. Εγώ μία φορά που είχα καθυστερήσει να του πάω τα φάρμακα και μου τα διάβαζε μπροστά. Ο χώρος μέσα ήταν καλωδιωμένος, είχε δύο υπολογιστές με κάμερα από πάνω. Τον είχα τύχει κάνα δύο φορές να μιλάει σε αυτό το πράγμα».

Η οικογένεια του 52χρονου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και περιμένει να δημοσιοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες του ημιυπόγειου. «Εμείς θέλουμε να λάμψει η αλήθεια και αν είναι ένοχος να πληρώσει, υπάρχει, όμως, και η πιθανότητα να έγιναν όλα με τη συναίνεση της κοπέλας. Θέλουμε άμεσα να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας του βιντεοσκοπημένου υλικού για να διαπιστωθεί εάν είχαν σχέση ή ήταν βιασμός», αναφέρει η οικογένεια του 52χρονου.

Σχετικές ειδήσεις