ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μυστήριο με… αποπλάνηση ανήλικης από ηλικιωμένο στο Ρέθυμνο

Μυστήριο με… αποπλάνηση ανήλικης από ηλικιωμένο στο Ρέθυμνο

Μία ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία διερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου από την περασμένη εβδομάδα, με πρωταγωνιστές ένα 11χρονο κορίτσι από τη Ρουμανία και έναν 63χρονο Ρεθυμνιώτη.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στην αστυνομία, ο 63χρονος έχει επιχειρήσει αρκετές φορές να αποπλανήσει την 11χρονη κόρη της, προχωρώντας σε άσεμνες κινήσεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με τη μητέρα, ο 63χρονος έπαιρνε με το αυτοκίνητο του την 11χρονη, την οδηγούσε σε απομακρυσμένα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου και εκεί προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Μετά από αρκετές φορές που είχε συμβεί αυτό, η 11χρονη αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της.

Από τότε οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου εξετάζουν με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή την υπόθεση, θέτοντας υπό τη διακριτική τους παρακολούθηση τον ηλικιωμένο.

Όπως διαπίστωσαν, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί, όντως ο 63χρονος οδήγησε σε ερημικό σημείο το 11χρονο κορίτσι.

Ωστόσο σε βάρος του 63χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, αλλά διαφεύγει της σύλληψης, επειδή η καταγγελία έγινε μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου.

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο 63χρονος θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του στις εισαγγελικές αρχές.

Πηγή: cretapsot.gr

Σχετικές ειδήσεις